Shqip
Sorah Al-Falaq ( The Daybreak )

Verses Number 5

قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِSorah Al-Falaq ( The Daybreak ) Verse Number 1
Thuaj: I mbështetem Zotit të agimit,
مِن شَرِّ مَا خَلَقَSorah Al-Falaq ( The Daybreak ) Verse Number 2
Prej dëmit të çdo krijese, që Ai e krijoi.
وَمِن شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَSorah Al-Falaq ( The Daybreak ) Verse Number 3
Dhe prej errësirës së natës kur ngryset plotësisht.
وَمِن شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِSorah Al-Falaq ( The Daybreak ) Verse Number 4
Dhe prej dëmit të atyre që lidhin dhe fryejnë nyja.
وَمِن شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَSorah Al-Falaq ( The Daybreak ) Verse Number 5
Edhe prej dëmit të smirëkeqit kur sipas smirës vepron.