Shqip
Sorah Al-Ikhlas ( Sincerity )

Verses Number 4

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌSorah Al-Ikhlas ( Sincerity ) Verse Number 1
Thuaj: Ai, All-llahu është Një!
اللَّهُ الصَّمَدُSorah Al-Ikhlas ( Sincerity ) Verse Number 2
All-llahu është mbështetja (Atij i mbështetet çdo krijesë).
لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْSorah Al-Ikhlas ( Sincerity ) Verse Number 3
As s’ka lindur kë, as nuk është i lindur.
وَلَمْ يَكُن لَّهُ كُفُوًا أَحَدٌSorah Al-Ikhlas ( Sincerity ) Verse Number 4
Dhe Atij askush nuk i është i barabartë.