Shqip
Sorah An-Nasr ( The Help )

Verses Number 3

إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُSorah An-Nasr ( The Help ) Verse Number 1
Kur erdhi ndihma e All-llahut dhe çlirimi (ngadhënjimi),
وَرَأَيْتَ النَّاسَ يَدْخُلُونَ فِي دِينِ اللَّهِ أَفْوَاجًاSorah An-Nasr ( The Help ) Verse Number 2
Dhe i pe njerëzit që po hyjnë turma-turma në fenë e All-llahut.
فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّكَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ كَانَ تَوَّابًاSorah An-Nasr ( The Help ) Verse Number 3
Ti, pra, lartësoje Zotin tënd duke falënderuar dhe kërko nga Ai falje. Ai vërtet pranon shumë pendimin.