Shqip
Sorah Al-Kafiroon ( The Disbelievers )

Verses Number 6

قُلْ يَا أَيُّهَا الْكَافِرُونَSorah Al-Kafiroon ( The Disbelievers ) Verse Number 1
Thuaj: “O ju jobesimtarë!
لا أَعْبُدُ مَا تَعْبُدُونَSorah Al-Kafiroon ( The Disbelievers ) Verse Number 2
Unë nuk adhuroj atë që ju e adhuroni!
وَلا أَنتُمْ عَابِدُونَ مَا أَعْبُدُSorah Al-Kafiroon ( The Disbelievers ) Verse Number 3
As ju nuk jeni adhurues të Atij që unë e adhuroj!
وَلا أَنَا عَابِدٌ مَّا عَبَدتُّمْSorah Al-Kafiroon ( The Disbelievers ) Verse Number 4
Dhe unë kurr nuk do të jem adhurues i asaj që ju adhuroni!
وَلا أَنتُمْ عَابِدُونَ مَا أَعْبُدُSorah Al-Kafiroon ( The Disbelievers ) Verse Number 5
Por edhe ju nuk do të jeni adhurues të Atij që unë adhuroj!
لَكُمْ دِينُكُمْ وَلِيَ دِينِSorah Al-Kafiroon ( The Disbelievers ) Verse Number 6
Ju keni fenë tuaj (që i përmbaheni), e unë kam fenë time (që i përmbahem)!