Shqip
Sorah Al-Kauther ( A River in Paradise)

Verses Number 3

إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَرَSorah Al-Kauther ( A River in Paradise) Verse Number 1
Ne, vërtet, të dhamë ty shumë mira.
فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَانْحَرْSorah Al-Kauther ( A River in Paradise) Verse Number 2
Andaj, ti falu dhe prej kurban për hurë të Zotit tënd!
إِنَّ شَانِئَكَ هُوَ الأَبْتَرُSorah Al-Kauther ( A River in Paradise) Verse Number 3
E s’ka dyshim se urrejtësi yt është farësosur.