Shqip
Sorah Al-Ma'un ( Small Kindnesses )

Verses Number 7

أَرَأَيْتَ الَّذِي يُكَذِّبُ بِالدِّينِSorah Al-Ma'un ( Small Kindnesses ) Verse Number 1
A e ke parë ti (a e sheh) atë, që përgënjeshtron përgjegjësinë dhe llogarinënë botën tjetër?
فَذَلِكَ الَّذِي يَدُعُّ الْيَتِيمَSorah Al-Ma'un ( Small Kindnesses ) Verse Number 2
Po ai është që e përzë në mënyrë të vrazhdë bonjakun.
وَلا يَحُضُّ عَلَى طَعَامِ الْمِسْكِينِSorah Al-Ma'un ( Small Kindnesses ) Verse Number 3
Dhe që nuk nxit për të ushqyer të varfërin.
فَوَيْلٌ لِّلْمُصَلِّينَSorah Al-Ma'un ( Small Kindnesses ) Verse Number 4
Pra shkatërrim është për ata që falen,
الَّذِينَ هُمْ عَن صَلاتِهِمْ سَاهُونَSorah Al-Ma'un ( Small Kindnesses ) Verse Number 5
të cilët ndaj namazit të tyre janë të pakujdesshëm.
الَّذِينَ هُمْ يُرَاؤُونَSorah Al-Ma'un ( Small Kindnesses ) Verse Number 6
Ata që vetëm shtiren (sa për sy e faqe).
وَيَمْنَعُونَ الْمَاعُونَSorah Al-Ma'un ( Small Kindnesses ) Verse Number 7
Dhe nuk japin as sendin më të vogël (as hua).