Shqip
Sorah Quraish

Verses Number 4

لِإِيلافِ قُرَيْشٍSorah Quraish Verse Number 1
Për hirë të garantimit që e gëzojnë kurejshitët!
إِيلافِهِمْ رِحْلَةَ الشِّتَاءِ وَالصَّيْفِSorah Quraish Verse Number 2
Garantimin e udhëtimit të tyre të lirë dimërit dhe verës!
فَلْيَعْبُدُوا رَبَّ هَذَا الْبَيْتِSorah Quraish Verse Number 3
Pra, le ta adhurojnë Zotin e kësaj shtëpie,
الَّذِي أَطْعَمَهُم مِّن جُوعٍ وَآمَنَهُم مِّنْ خَوْفٍSorah Quraish Verse Number 4
I cili i ushqeu pas urisë dhe i siguroi prej çdo frike!