Shqip
Sorah Al-Asr ( The Time )

Verses Number 3

وَالْعَصْرِSorah Al-Asr ( The Time ) Verse Number 1
Pasha kohën!
إِنَّ الإِنسَانَ لَفِي خُسْرٍSorah Al-Asr ( The Time ) Verse Number 2
Nuk ka dyshim njeriu është në një humbje të sigurt.
إِلاَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَتَوَاصَوْا بِالْحَقِّ وَتَوَاصَوْا بِالصَّبْرِSorah Al-Asr ( The Time ) Verse Number 3
Me përjashtim të atyre që besuan, që bënë vepra të mira, që porositën njëri-tjetrin t’i përmbahen të vërtetës dhe që këshilluan njëri-tjetrin të jenë të durueshëm.